Storage consultant / Engineer met kennis van NetApp technologie


R5-projects is inmiddels gegroeid tot een kennishuis op het gebied van Informatiemanagement en Storage technologie. Om onze onafhankelijkheid te borgen leveren geen producten en uitsluitend kennis. Wij werken voor eindgebruikers maar ondersteunen ook ICT partners en fabrikanten. Zo zijn wij sinds 2008 strategisch consulting partner voor NetApp Nederland. Hierin leveren wij kennis aan NetApp of NetApp partners ter ondersteuning van de realisatie van hun projecten. Deze samenwerking is zeer succesvol en daarom zijn wij op zoek naar een (junior) storage consultant/engineer die al wat ervaring heeft opgedaan met de NetApp technologie. Binnen R5 krijgt hij de mogelijkheid om verder uit te groeien naar de status van specialist en uiteindelijk adviseur of architect. Wij zoeken iemand met een HBO (ICT) achtergrond en 3/4 jaar werkervaring op het gebied van storage. Ben je ambitieus en wil je meer zelfstandig acteren dan kan je contact opnemen met Sybolt van der Schoot ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of bellen naar 088-0000087 voor meer informatie. Wij bieden een zeer zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een klein team van top-specialisten met en bij zeer interessante dynamische projecten met uiteraard de daarbij behorende financiële vergoeding en arbeidsvoorwaarden.

 

R5-Associate


De kracht van R5-projects is gebaseerd op het feit dat wij hoogwaardige praktische kennis veelal snel kunnen leveren. Dit doen wij op project of interim basis waarbij part-time inzet meer regel is dan uitzondering. Onze doelstelling is dan ook om klanten te helpen aan oplossingen en niet het produceren van uren. De projecten die wij aanpakken zijn dan ook veelal kortstondig maar zeer kennisintensief. Er wordt van onze consultants verwacht dat zij de verantwoordelijkheid willen en kunnen nemen om een gedegen advies te kunnen geven, maar ook daarbij niet schuwen om de realisatie op zich te nemen. Dat gaat veel verder dan alleen ervaring en beschikken over certificaten. Dat vraagt ook iets van de persoonlijkheid van de consultant. Duidelijk kunnen communiceren in woord en geschrift maar ook beschikken over de nodige (project)management skills zijn essentieel om IT trajecten succesvol aan te pakken. Een no-nonsense insteek en een hoge mate van betrokkenheid past bij onze cultuur.

Daar bij onze klanten niet een full-time inzet noodzakelijk is, is ons bedrijfsmodel gericht om met de toppers uit de ZZP markt te werken binnen onze expertisegebieden: Datacenter infrastructuur (met name storage, servervirtualisatie, Unix/Linux, WAN), Enterprise Content Management (met name DMS en CRM vraagstukken) en Security. Wij bouwen van individuele toppers een succesvol team! Organiseren regelmatig bijeenkomsten waarin partners (met name de grote IT fabrikanten in NL) en collega's kennis kunnen delen.

Denk jij dat je zo'n topper bent op jouw vakgebied, durf je die verantwoordelijkheid te nemen en ben je geinteresseerd in ook kleine uitdagende projecten. Wil jij ook teamlid worden van het R5-projects team? Stuur dan je CV naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. onder vermelding van 'Associate'. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Je mag ook rechtstreeks contact opnemen met Hans Mannaert (088-0000087) voor meer informatie.

 

R5-Architect


Inmiddels is R5-projects bijna zeven jaar zeer succesvol actief op de Nederlandse markt. Er zijn meer dan 60 Associates, allen topspelers binnen hun vakgebied,  aangesloten bij het R5-projects concept. Dit heeft er toe geleid dat wij op zoek zijn naar een vaste technische kracht om het team te versterken. Deze IT-architect zal een centrale rol spelen in het technisch beleid van R5-projects en zal als technisch brein acteren in de samenwerking met onze associates, klanten en partners. Tevens zal hij/zij een adviserende rol hebben naar onze klanten op zijn eigen vakgebied.

Denk jij dat je inmiddels voldoende technische ervaring hebt als IT-architect  op het gebied van (grote) datacenter infrastructuur omgevingen. Ben je een sterke communicator zowel in woord als geschrift en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als adviseur, manager en ondernemer? Stuur dan je CV en motivatie naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. onder vermelding van 'Architect'.